afhuur

Onze fijne, grote ruimte van 250 vierkante meter, met terras van ruim 200 vierkante meter, is ook af te huren voor evenementen/borrels/feesten/waar je maar zin in hebt. Hierbij werken we niet met een huurprijs of opslag, maar met een omzetgarantie, afhankelijk van het moment van de week.

We hebben de afgelopen maanden meerdere groepen gehad, van bruiloften voor 220 man(toen dat nog kon, wat inmiddels lang geleden lijkt in coronatijd) tot een barbeque voor 25 personen, een verjaardagsfeest met desempizza’s op het stadstrand, het Dutch Aeropress Championship in oktober 2021, of openbare jamsessies.

We denken graag met jullie mee wat allemaal mogelijk is; een deel van onze ervaring ligt in catering voor grotere groepen, we bieden een uitgebreide borrelkaart en vinden het leuk om per evenement of afhuur samen met jullie als gast te kijken wat we precies aan kunnen bieden, afhankelijk van de wensen. Mocht je hier meer over willen weten, dan kan je altijd een mailtje sturen naar barbolsjewiek@gmail.com.