evenementen

Op deze pagina vindt je meer informatie over openbare evenementen binnen Bar Bolsjewiek.


De eerste keer Hop & Desem, waarbij we samen met Eleven Brewery en de Broei bakkerij desem en hop samenbrengen in bijzondere combinaties van desempizza’s met speciaalbieren, staat gepland! Op vrijdag 16 oktober zullen we met deze bijzondere ondernemers een drietal pizza’s die gemaakt zijn met onder andere drie specifieke bierstijlen, en gecombineerd worden met mooie smaakcombinaties die goed aansluiten bij de stijl van elk type bier, presenteren.

Voor deze dag zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar; om genoeg afstand met de huidige coronamaatregelen te kunnen waarborgen houden we voor deze avond een maximum van 25 gasten aan. Tickets voor deze avond zijn €20.- p.p., daarvoor koop je gelijk een desempizza naar keuze, krijg je het bijpassende Eleven-biertje en houden we een stoel voor je vrij voor de film. Mocht je een plek willen reserveren, dan kan je mailen naar barbolsjewiek@gmail.com, met hoeveel personen je wil komen, je naam en je telefoonnummer, dan sturen wij verdere instructies.

Praktische info; aangezien met de huidige maatregelen alle horeca om 22.00 leeg en gesloten moet zijn, en iedereen met afstand van elkaar een zitplek moet hebben, zullen we deze regels ook aanhouden voor deze avond. Dat wil zeggen dat we deze editie iets vroeger starten; we bakken pizza’s van 16.00 tot 19.00, waarna we vrij snel met de film zullen beginnen. Daarnaast zullen we zorgen voor voldoende zitplekken en voldoende afstand tussen alle zitjes in, volg hierbij op de avond zelf altijd de aanwijzigingen van het personeel op, en kom niet als je onverhoopt toch klachten hebt.


——————————————-
8 oktober organiseren we een jazzavond, onder de muzikale leiding van QUANZA, een medehuurder in de Stadstuin, die met een kwartet een combinatie van freejazz en hiphop zal laten horen.

———————————————————————————–

Op 8 en 9 augustus organiseren we samen met Opgedoekt twee filmavonden in de buitenlucht, bij ons op het strand. Info en tickets via Opgedoekt.nl!

———————————————————————————–

AFGELAST IVM DE CORONA-UITBRAAK

Ons eerste muzikale evenement bij Bolsjewiek, we hadden er zin in.
Helaas kan dat deze maand, zoals alle evenementen in Nederland,
niet plaatsvinden. Zodra we het kan komen we met een nieuwe datum!